Beste,

Dank voor uw steun en belangstelling in onze aankomende kunstmarkten. Echter gezien de huidige toename van het aantal corona besmettingen en de beperkende maatregelen, zijn we genoodzaakt om onze geplande kunstmarkten in de maand augustus te annuleren. Kunstmarkt Vlaanderen stelt de veiligheid en de gezondheid van alle exposanten en van de vele bezoekers op de eerste plaats, ook als dit betekent dat de kunstmarkt geen doorgang kan vinden. Op die manier dragen we ons steentje bij om de verspreiding van het virus tegen te gaan. 

In de tussentijd gaan we verder om te kijken naar een geslaagde opzet voor alle volgende edities want onze missie blijft om bekend en onbekend kunsttalent uit hun kot te halen. Inschrijven voor de editie in september kan nog steeds, uiteraard onder voorbehoud en volgens de geldende maatregelen. Kunstmarkt Vlaanderen zal jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden.

Volg de veiligheidsmaatregelen goed op en draag zorg voor elkaar en jezelf. 


Op zondag 12 juli tussen 17 tot 22 uur kan u op de Oude Leielaan flaneren en genieten van schilderkunst, beeldende kunst, tekenkunst, artistieke keramiek, fotografie en grafische kunst! Een vleugje accordeonmuziek van Marino Punk zorgt voor de nodige sfeer en de toegang is gratis!

Wij zien ernaar uit u te mogen begroeten!