KUNSTMARKT DIKSMUIDE


De kunstmarkt werd mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met Stad Diksmuide

Deze gaat door op de Grote Markt van Diksmuide

Je kunt ook inschrijven voor meerdere events en verschillende dataDag allen,

 

Net als u hebben we de afgelopen weken dag per dag gekeken hoe de situatie zich ontwikkelt aangaande het aantal besmettingen, om zodoende te kunnen beslissen of het verantwoord is om nog dit jaar een nieuwe kunstmarkt te organiseren. Dit zijn lastige beslissingen die veel onzekerheid met zich meebrengen. Daarom is besloten dat Kunstmarkt Vlaanderen alle evenementen voor het jaar 2020 annuleert.

Deze beslissing doet ons verdriet, maar het schept wel duidelijkheid, want voor ons staat de gezondheid van alle deelnemers en bezoekers voorop. Wij hopen daarom op uw begrip en steun om samen met ons uit te kijken naar 2021 waar we samen de schouders kunnen zetten onder mooie nieuwe initiatieven voor Kunstmarkt Vlaanderen, zoals we begin deze zomer ook bewezen hebben met de editie in Menen. 

De aankomende tijd zullen we gebruiken om nieuwe kunstmarkten nog beter in de steigers te zetten, zodat we 2020 snel achter ons kunnen laten en in 2021 mooie nieuwe edities kunnen realiseren. Hopelijk kunnen we dan ook weer op uw steun rekenen. 

 

Hartelijk dank