TOELATINGSVOORWAARDEN


Verzeker je van deelname en boek een standplaats vanaf 20 euro (per marktdag)

Daar zit inbegrepen het drukwerk, affichage, flyers, muziek, administratie, SABAM, verzekering, voorbereidingen, en zoveel meer. Je kunt de standplaats gebruiken gedurende de openingstijden van de betreffende kunstmarkt. Hoewel er nadruk ligt op kunst uit de regio waarin de kunstmarkt wordt gehouden, is dit geen beperking voor exposanten uit een andere omgeving. Thematisch zijn er geen beperkingen.

Naast exposeren nodigen we je van harte uit om ook ter plekke werk te maken. Dit nodigt vaak uit tot gesprek met het aanwezige publiek. 

 

INSCHRIJVEN kan via deze link. Gezien het beperkte aantal plaatsen kan het zijn dat de inschrijving voor een bepaalde editie gesloten is. Dit wordt vermeld op deze website. 

 

Wij verwelkomen jullie graag op al onze kunstmarkten.

Het aanbod van de kunstmarkt beperkt zich tot de volgende vormen:

  • Schilderkunst
  • Tekenkunst
  • Fotografie
  • Beeldende kunst
  • Grafische kunsten
  • Artistieke keramiek

 

Wat bij slecht weer

Ondanks dat we er alles aan doen om de kunstmarkt in open lucht door te laten gaan, kunnen de weersomstandigheden te slecht zijn om een succesvol verloop te garanderen. In dat geval zijn we genoodzaakt de kunstmarkt af te gelasten. Indien je desondanks toch wenst te exposeren, kan dat alleen op eigen risico.

 

Inschrijving

Het inschrijvingsgeld kan enkel via overschrijving betaald worden. Jouw inschrijving wordt bevestigd na de betaling. Indien de kunstmarkt niet doorgaat, door slechte weersomstandigheden of bij overmacht, kan men het inschrijvingsgeld niet terugvorderen. Je kan wel zonder betalen deelnemen aan een andere kunstmarkt op een vooropgestelde datum.

In het inschrijvingsgeld zit inbegrepen het drukwerk, affichage, flyers, muziek, administratie, SABAM, verzekering, voorbereidingen, en zoveel meer

 

Kunstwerken

Kunstmarktvlaanderen is niet verantwoordelijk voor diefstal of eventuele opgelopen schade tijdens de marktdag. De deelnemende kunstenaars dienen (vrijblijvend) hun werk zelf te verzekeren.

 

Stand

Meld je eerst aan, aan de infostand zodat wij jou een standplaats kunnen toewijzen. De stand is max. 4 vierkante meter Groot en kan naar eigen smaak ingericht worden. Parasols en tenten zijn toegestaan. Indien de stad geen ophanging of tafels aanbiedt, voorzie dan jezelf van het nodige materiaal. De stand kan je minimum 2uur voor de opening van de kunstmarkt opbouwen. Alle zwerfvuil moet door de standhouder zelf worden opgeruimd. Er mag geen afval achterblijven! Er mag geen muziek gespeeld worden in jouw stand. Er is enkel mogelijkheid om jouw persoonlijk werk te verkopen alles daarbuiten is verboden.